Різдвяний настрій до Знам'янки привезли із Ісландії!

10.01.15, 14:00

Різдво завжди асоціюється із здійснення мрій та казкою. Створити таку атмосферу для дітей у Знам’янці допомогли волонтери-делегати молодіжної християнської Асоціації із Ісландії «YMCA». Вони разом із головою райдержадміністрації Юрієм Григорашем вручили подарунки вихованцям прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. На зустріч завітали близько п’ятдесяти юних мешканців Знам'янки. Щирі усмішки та доброзичливість волонтерів привертали їх увагу – вони дякували за чудові подарунки та вітали гостей зі святом. Мовний бар’єр допомагав долати перекладач.

Ісландія
Ісландія
Далі волонтери відвідали дитяче відділення центральної районної лікарні. Зустрів делегацію та ознайомив з процесом роботи лікувального закладу її головний лікар Ігор Муравський. Він зазначив, що завдяки волонтерам для дитячого відділення придбано 18 матраців та 16 комплектів постільної білизни. Гості відзначили – вони дуже раді, що їх допомога є необхідною. Потім ісландські волонтери відвідали всіх маленьких пацієнтів дитячого відділення та вручили їм різдвяні подаруночки, а також побажали мамам та малюкам швидкого одужання та міцного здоров’я. Дитячій радості не було меж – в яскравих подарунках були речі, іграшки та солодощі.


Нагадаємо, християнська асоціація молоді (YMCA) – одна з найбільших молодіжних організацій у світі. Вона об’єднує близько 45 млн. чоловік у більш ніж 125 країнах. В Україні YMCA відома здебільшого як організатор дитячих літніх таборів та популяризатор скаутського руху.

Соломія Іщенко, Акуламедіа



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!