Новий старий рік: Зі святами!

16.01.15, 16:00

Старий Новий рік прийшов в Україну, і багато де його святкували, сподіваючись на добро, мир і спокій у році новому. У ці дні згадують про друзів, партнерів, у тому числі - тих, хто допомагає Кіровоградському центру, де проходять реабілітацію особливі дітки.

Директор центру Анна Заботкіна розповідає, що у цьому році святкування Нового року прикрасила чудова вистава за участю працівників Центру, яка захоплювала, як дітей, батьків так і гостей, які були присутні на святі. До того ж класний танцювальний колектив обласного центру дитячої та юнацької творчості «Час пік» - разом із керівником Єгором Похиленко, - здивували всіх яскравим виступом та оригінальністю номеру!

На святі були присутні гості – депутат Кіровської районної у місті ради Володимир Зваригін, син відомого воротаря футбольної команди «Динамо-Київ» В. Чанова Вадим разом із дружиною Іриною, директор регіонального відділення страхової компанії «PZU-Україна» Тарас Назаренко, керівник Кіровоградського прес-клубу Вікторія Талашкевич, Юрій Літвіненко, відомий тим, що у жовтні 2014 року подарував дітям Центру подарунків на значну суму коштів та, на той час, побажав остатися невідомим, але ми знайшли його, голова громадської організації «Народна академія творчості» Ельміра Небесна, Мадіна Ємельянова директор театру мод "Madina Style" та багато інших.

Друзі закладу завітали зі справжніми новорічними подарунками! Ірина Чанова схвильовано протягом 40 хвилин розвантажувала з Вадимом новорічні подарунки, які займали весь багажник машини! До речі, ці подарунки Іра самостійно спаковувала, працюючи волонтером у благодійному фонді «Кожен може». Окрім цього, родина Чанових подарувала спортивне обладнання для спортивного залу та передала подарунок дітям ще від однієї подруги Центру з фонду «Кожен може» - Ольги. Дарували і бігову доріжку, і батут, і сенсорні м’ячі, гімнастичні палиці та кільця для спортивної зали! До речі, завдяки цім подарункам та, раніше подарованій Миколою Цукановим та Іриною Потьомкіною, шведській стінці спортивна зала Центру майже укомплектована! Окрема подяка також Олександру Рацулу та ООО «Онікс-систем» в особі Дмитра Дурач, які подарували додаткове спортивне обладнання!

Від друзів та партнерів страхової компанії «PZU-Україна» компанії "Ландтех" заклад отримав обігрівач, а від Тараса Назаренка харчові ваги, такий необхідний закладу мікрофон та, з неймовірною любов’ю обрані, штори для групи! Здивувала усіх малюків та батьків участь нашого друга отця Іоана, який виступив у ролі веселого Діда Мороза! А дуже скромний Юрій Літвиненко і в цей раз завітав не з пустими руками, а привіз дітям солодкі торти. Батьки були зворушені кількістю подарунків, увагою та теплом всіх гостей! А всі працівники закладу вітають всіх, хто так допоміг Центру, із Новим роком, Різдвом Христовим! Бажають здоров’я, успіху та наснаги!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!