Багатодітна сім'я із Новгородки отримала "Авторозстрочку"

17.01.15, 16:00

ПриватБанк здійснив мрії 11 юних новгородців. Багатодітна родина із смт. Новгородка, в якій виховуються 11 діток, отримала можливість подорожувати та відпочивати, долучившись до кредитної програми "Авторозстрочка" від ПриватБанку.

“Ми - велика, але дуже щаслива родина. Давно мріяли про велику автівку, якою сім’я зможе подорожувати у повному складі, - розповідає Ольга Брик, багатодітна мати. - Завдячуючи цій програмі ми змогли здійснити мрію всієї родини. Тепер ми можемо подорожувати всі разом. Відвідуємо історичні місця Кіровоградщини та України, нещодавно відвідали дендропарк “Софіївка”. А ще - ми всі затяті рибалки. Тепер немає проблеми виїхати та чудово провести вихідні за вудочкою, на лоні природи. Програма "Авторозстрочка" дозволила нам користуватися автомобілем відразу ж після підписання договору з Банком. Лише за пару годин ми придбали авто та ще й не морочилися з реєстрацією в ДАІ. Чудова пропозиція, і головне - працює без збоїв та проблем. Подорожуємо вже сьогодні, а оплачувати кредит будемо частинами”.

Відтепер весь процес придбання авто - від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини займає не більше 2 годин. Всі автомобілі, які продаються через "Авторозстрочку" ПриватБанку, вже пройшли реєстрацію в ДАІ, причому адміністративні та фінансові витрати, пов'язані з реєстрацією машини, банк бере на себе.

"Сьогодні наші клієнти економлять до 6% від суми покупки - всі витрати на оформлення документів та реєстрацію машини Банк бере на себе, - зазначає керівник бізнесу “Споживче кредитування” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Сергій Лещук. - Крім того, кожен наш клієнт отримує чудовий подарунок. ПриватБанк безкоштовно встановлює на всі автомобілі систему GPS-моніторингу і кожен наш клієнт може контролювати рух свого автомобіля на безкоштовному ресурсі http://gps.privatbank.ua/".

"Авторозстрочка" дозволяє заощадити час на пошук моделі нового авто. Покупцеві не потрібно ходити по автосалонах - вибрати свою автівку можна прямо на майданчиках банку або на сайті http://www.planetavto.com.ua/. На цьому інтернетресурсі можна не тільки підібрати потрібний автомобіль, але й самостійно розрахувати платежі по кредиту. Крім того, клієнти ПриватБанку можуть скористатись послугою продажу свого автомобіля та миттєвого оформлення покупки нового. До речі, своє авто клієнт може продати і без оформлення нової угоди, просто отримати всю суму на банківську карту. Як це зробити допоможе відео-інструкція ttps://www.youtube.com/watch?v=Clsb3-ZjNtE.

Все більше кіровоградців стають учасниками кредитної програми "Авторозстрочка" від ПриватБанку. Адже сьогодні їм доступні такі популярні марки, як Toyota, Renault, Mitsubishi, Daewoo та інші. Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від дилерських, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів - купити машину можна без початкового внеску, виплачуючи її вартість частинами до 5 років.

“Наші клієнти з приємним подивом сприймають інформацію про те, що стахування автомобіля (Каско) в ПриватБанку не обов'язкове, - продовжує Сергій Лещук. - Відсутність цієї процедури дозволяє економити до 7% від вартості авто на рік. Якщо ви купуєте, наприклад, автомобіль “Богдан” вартістю 87 тис.грн, зекономлені витрати на страхування на рік будуть складати близько 4,3 тис. грн., тобто за п”ять років економія коштів становитиме 21,5 тис.грн. Впевнений, це суттєва сума для кожного”.

ПриватБанк пропонує і спрощену систему оформлення автомобілей у лізинг. Клієнтам, які бажають сплатити 20% авансового внеску, не потрібні навіть довідки про доходи. З початку року більше 200 жителів області стали щасливими учасниками кредитної програми "Авторозстрочка" від ПриватБанку.



Комментарии

Robert Cassidy24 января 2015 15:54
0
Комментарий удален как содержащий спам. Администрация сайта.
Ответить
Анна Дядечко25 января 2015 21:46
0
Приємно, що "Тусовку" читають в усьому світі :-)
Ответить
Oles Lytvynovych 8 марта 2015 19:33
0
До речі, цікава стаття на цю тему є у 3-ому номері україномовного психологічного журналу Експеримент
Ответить
Вікторія Талашкевич 8 марта 2015 20:38
0
Стаття - про авто-розсрочку?))
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!