Презентація книги «Лист бумаги» у бібліотеці

12.02.15, 18:00

В бібліотеці-філії №5 відбулася зустріч з поетесою Іриною Хоменко, яка презентувала молоді свою нову збірку поезії «Лист бумаги». До книги увійшли вірші, написані протягом 1995 – 2014 років. Це не перша зустріч з Іриною Анатоліївною, дехто з читачів познайомився з нею в минулому році і її творчість так запам’яталась, що з нею захотілося зустрітися вдруге.

Якщо ви не знаєте особисто цю приємну дівчину, то, прочитавши збірку її віршів, ви пізнаєте її щирість, відвертість душі і серця, багатство її внутрішнього світу. Молоді дуже сподобались ліричні вірші, в яких дівоче кохання порівнюється з вишуканим смаком і ароматом кофе. В одному із своїх віршів вона говорить:
Кофе, кофе между нами.
На столе – свеча горит.
И не заменить словами,
То, что серце говорит…


Гоян Валерія та Черненко Олена задали авторці питання про ії шлях у поезію, про історію створення збірки. Викладач літератури загальноосвітньої школи №30 Лаліменко Галина Мечиславівна відзначила неабиякий талант поетеси, співзвучність її віршів думкам і почуттям наших сучасників. Всі присутні дійшли до висновку, що нині молоді не вистачає таких поетичних годин та зустрічей з талановитими людьми свого покоління. Розповідь авторки і виконання нею власних віршів змушують слухачів сприймати поезію глибше та емоційніше. Адреса бібліотеки: місто Кіровоград, вул. Водоп’янова, 60.

автор - Світлана Котлярова, завідувачка бібліотеки-філії №5



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!