Допоможіть зіроньці Ані Жити!!!

14.02.15, 14:30

Кажуть, як приходить в цей світ чиста і добра душа, на небі з’являється яскравий вогник, зіронька, що сяє теплом і любов’ю до всього світу. І впродовж життя вона зігріває своїм промінням серця людей. Такою зіронькою добра і чистоти є Аджамська Аня, керівник гуртка Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Це молода і талановита дівчина, яка живе творчістю і дивиться в майбутнє з надією та вірою. Це дівчина, яка любить життя, вміє радіти і цінувати кожну неповторну його мить. І найголовніше, це дівчина, яка дарує частину свого серця й душі дітям і допомагає відкрити їм чарівний світ мистецтва.

Та сьогодні Ані потрібна Ваша допомога у лікуванні тяжкої хвороби. Дівчина перебуває в обласній лікарні у важкому стані (діагноз – гостра мієлоїдна лейкемія, перший гострий період). Коли чуєш це, зупиняєшся на хвилину з не розумінням… Як? Як може статися, що яскрава сповнена любові до світу Зіронька, може ось так згаснути. Не додати свого тепла дітям, не подарувати свої знання, не передати свій талант і не навчити так любити життя як вона це вміє. Цього не можна допустити!!! Тому, звертаємось до Вас, людей не байдужих і добрих, з надією на допомогу та вірою в Життя!!!

У дівчини рідкісна група крові - ІІ, резус-негативна, тому Ані постійно потрібні донори. Якщо маєте таку саму групу, гемоглобін не менший 120 і хочете дпомогти - зв'язуйтесь з Аніним коханим 095 872 31 78.

Також на лікування Ані потрібні просто величезні кошти, які для рідних неможливо зібрати. Але кожен з нас може зробити свій добрий вчинок та подарувати Ані віру і надію. Кожна ваша перерахована гривня може бути безцінною.

Допоможіть зіроньці Ані не згаснути і Жити!!!

Друзі та колеги.

Реквізити для перерахування коштів:
ПАТ «Райффайзен Банк Аваль»
Карта № 4119979000293634
Номер карткового рахунку (для безготівкових переведень) 0903080500,
М.Ф.О.: 323538, П.І.П.: Аджамська А.В.
Код ЄДРПОУ: 3274210007, р/р 262581076
Контактна особа: Гладченко Тетяна Олексіївна, тел. 0951390279



Комментарии

Оля Силевич11 января 2016 09:59
0
Если честно, это объявление пора бы уже снять с сайта. Анечка уже выздоровела, работает с детками, спасибо отзывчивым людям!!)
Ответить
Вікторія Талашкевич11 января 2016 17:45
0
Нас попросили поставить это объявление друзья/родственники Ани. Увы, они не сообщали, что у девушки уже все хорошо. Мы рады за Аню и желаем здоровья!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!