Смачне пісне меню у ресторані "Шинок"

01.03.15, 12:00

Піст як дотримання певних обмежень щодо їжі протягом певного періоду часу, це не просто форма аскези - це добровільне самообмеження людини від того, що забирає найбільше її уваги та думок. Це не тільки їжа - це може бути вживання кави, наприклад, або перегляд телевізійних програм, або використання інтернету чи соціальних мереж, не кажучи вже про негативне ставлення або думки про людей.

Щоб піст, головною відмінністю якого від дієти є його духовна складова, пройшов добре, дотримуйтесь рекомендацій, що їх дають священники, але не забувайте все таки їсти. Піст самоцінний і сам по собі, оскільки його дотримання йде людині на краще. Але з іншого боку піст — це один зі способів аскези і його дотримання має на меті самоконтроль та зосередження на духовному.

У ці дні кіровоградські ресторани, підтримуючи прагнення людей витримати піст, пропонують окреме пісне меню. Зокрема, таке меню є у ресторані "Шинок". Тут вам запропонують салати (кошик зі свіжих овочів, соління з бочки, перець пікантний, грибна галявина, маслини та оливки, салат зі свіжої городини та салат для панянок (капуста,огірки і зелень), а ще салат "Фітнес" (буряк солодкий,горіх,чорнослив,олійка) та буряк з хріном, і, звісно Венігрет). Без "супчиків" у піст важко, тому є у ресторані і пісні перші страви - це суп грибний, суп овочевий, борщ пісний та до них - хлібна ржана булочка. Інші пісні страви - це голубці з грибочками, овочі гриль, печення у горщику з овочами, овочеве рагу та капуста тушкована з тмином, картопля запечена з травами та картопля смажена по домашньому, картопля смажена по домашньому з грибами та тертюхи (у тому числі з грибами), а ще гречана каша, рис відварний та рис з овочами, і, звісно, мучні страви - вареники з картоплею, з грибами та з капустою.

______________________________________________________________________________________________

Тоді Дух повів Ісуса в пустиню, щоб диявол спокушав його.

Він постив сорок день і сорок ночей і нарешті зголоднів.

Євангеліє від Матвія 4:1-2



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!