​Купуйте якісний посуд у розстрочку - і отримуйте бонуси!

03.03.15, 10:00

Магазин “Посуд”, що у торгівельному комплексі “Лісова пісня” по вул.Преображенській, став комплексним партнером ПриватБанку, приєднавшись одночасно до ряду програм: “Еквайринг”, “Миттєва розстрочка”, “Оплата частинами” та “Бонус Плюс”. Тепер у магазині можна не лише розраховуватись банківськими картками, але й купувати товар у розстрочку та ще й отримувати 3% бонусів за кожну покупку.


“Мені до вподоби всі програми, запропоновані ПриватБанком, - розповідає Марія Черновалова, власниця магазину. - Сучасну торгівельну точку неможливо уявити без POS-терміналу. Чи не кожен другий покупець оплачує товар банківською карткою. Можливість оплачувати товар частинами дає мені змогу розширити коло клієнтів, які мають бажання придбати недешевий товар. Кожен поважаючий себе магазин має власну дисконтну програму. Не витрачаючи ні копійки на на такий чудовий інструмент, я отримала власну дисконтну програму, лише підключившись до послуги “Бонус Плюс”.


Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні товари, не переймаючись їх вартістю. За допомогою сервісів “Миттєва розстрочка” та “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця майже безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку.


“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.


Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку. Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі. В Кіровоградській області в торгівельно-сервісній мережі через POS-термінали ПриватБанку з початку року пройшло більше 410 млн. грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!