Українська Біржа Благодійності: ​Врятуємо разом дитячі життя!

03.03.15, 14:00

Щороку в Україні народжується близько 5 000 малюків із вродженими вадами серця. Кожен день троє з них помирають. Не дати померти немовляті важче, ніж дати життя. Подолати порок серця можливо. Новонароджені будуть жити, якщо хірурги вчасно прооперують і врятують дитячі сердечка. Потрібні тільки воля, час і кошти.

Ініціатор і координатор проекту зі збору коштів на купівлю педіатричного бронхофіброскопу Olympus BF-PE2 - Тимофій Бадіков, батько дитини, яку врятували хірурги ДУ «НПМЦ ДКК МОЗ України». Благодійний Фонд "Відкриті серця України" за підтримки МБФ "Українська Біржа Благодійності" збирає гроші на бронхофіброскоп для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії - єдиного місця, де таким дітям роблять операції відразу після появи на світ.

Бронхофіброскоп призначений для огляду стінок трахеї і слизової оболонки бронхів, для взяття бронхіального вмісту при бактеріологічних і цитологічних дослідженнях, для введення лікарських розчинів і санації бронхіального дерева у пацієнтів дитячого віку. Благодійні організації та просто небайдужі люди допомагають Центру дитячої кардіології та кардіохірургії підтримувати високотехнологічний рівень обладнання, адже грамотна допомога потрібна багатьом і багатьом малюкам.

В даний час на придбання педіатричного бронхофіброскопу Olympus BF-PE2 потрібно зібрати $ 18 000.
Підтримайте проект, перейшовши за посиланням
Сайт ДП «НПМЦ ДКК МОЗ України»: http://cardio.org.ua
Співорганізатор: Благодійний фонд "Відкриті серця України": http://www.openhearts.ua/
Інформаційний партнер EuroMD Ltd .: https://euromd.com.ua

Реквізити МБФ "Українська Біржа Благодійності" - МБФ "Українська Біржа Благодійності", Банківські реквізити: (у гривні, євро, доларах США), Центральне відділення ПАТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО" Код: 38005762 МФО банку: 305749 рахунок №2600630669802 Призначення платежу: «Врятуємо разом дитячі життя!» Проект №1338



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!