Формулою успіху з дітлахами поділились пекарі

05.03.15, 10:00

Секретами успіху та майстерності поділились з учнями кіровоградської БізнесШколи ЮніорБанку працівники хлібзаводу ТОВ “Кіровоградхліб” ТМ “Формула смаку” під час екскурсії підприємством. Теоретичні знання, отримані на заняттях у БізнесШколі, закріплюються на практичних: робота на терміналах та банкоматах, здійснення операцій у Інтренет-банкінгу Приват24 та численні Бізнес-квести і екскурсії. Екскурсії до найуспішніших підприємств області стали вже традиційними у ЮніорБанку.

“На кожному занятті ми націлюємо наших юніорів на лідерство та успішність, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Теорія має закріплюватись практикою, слова - справами. Аби ознайомити наших юніорів з успішним виробництвом, ми організувати та провели екскурсію на підприємстві, з якого розпочалася хлібна імперія ТМ “Формула смаку”. Наші діти повинні розуміти, що всього у житті можна досягнути, слід лише мати бажання та чітко ставити пред собою завдання для досягнення мети”.

“Мені дуже сподобалась екскурсія на хлібзавод, - ділиться враженнями Владислав Дзінзюра, учень 6-Б класу гімназії ім.Т.Шевченка. - Наша екскурсія розпочалась ще у ПриватБанку. Спочатку ми разом весело надували яскраві фіолетові кульки з лого ЮінорБанку та відповідали на запитання вікторини про хліб. В автобусі ми співали пісень та дружно грали у відгадайку. Сама екскурсія перевершила усі сподівання. Я ніколи не думав, що процес випікання хлібу такий складний. А ще вразили об’єми виробництва та пахучої продукції, яка чекала на відправку до магазинів. Стільки хліба та смаколиків в одному місці я ще жодного разу не бачив. Нас всіх пригостили найсмачнішими, ще навіть теплими, булочками”.

Після екскурсії всі юніори смакували спеціально виготовленим юніорським тортом і соком. Та ще довго ділились один з одним враженнями від побаченого та почутого.

З 10 березня стартує новий навчальний рік БізнесШколи ЮніорБанку. Майбутніх банкірів чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул.Преображенска,26/70. Олександрійська БізнесШкола чекає своїх учнів за адресою: вул. Леніна,122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери БізнесШколи, а молоді та перспективні учні Світловодських БізнесШкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул.Леніна,94 та у приміщенні школи №3. Відкриває двері БізнесШкола і для Новоукраїнськиї школярів, на яких чекають за адресою: вул.Леніна,7.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!