​«Драгоценная ты моя женщина»

11.03.15, 16:00

7 березня 2015 року в рамках роботи «Музичної вітальні» обласного художнього музею відбувся концерт «Драгоценная ты моя женщина» за участі громадського об’єднання «Театр авторської пісні».

Цього разу приводом зібратися бардам та їх шанувальникам стало наближення шанованого в народі свята - 8 березня. Це свято впродовж багатьох років знаменує собою прихід весни, пробудження природи, викликає повагу та найщиріші почуття до прекрасної половини людства - жінок.

Кіровоградські барди, та гість заходу з міста Кривий Ріг О.Лазарєв в переддень свята вирішили подарувати свої пісні чарівним кіровоградкам, що завітали до художнього музею.

Ведучий концерту шоу-мен Павло Чорний надав право розпочати концерт та задати йому тон відомому виконавцю О.Ломовському, який натхненно виконав пісні «Очерована, околдована» та відому українську пісню «Ніч яка місячна». За ним на імпровізовану сцену вийшли музиканти гурту «Далі буде», що виконали пісні «Погадай» та «Троянди». Справжній фурор та овації глядачів викликав вихід на сцену А.Гардашнікова, який своїм тонким гумором, та влучними жартами підбадьорював музикантів та глядачів. Андрій подарував присутнім пісні «Обними» та «На плантациях любви». Жіночу частину музичної тусовки представляли М.Моренко з піснею «Омут», К.Купріненко з піснею «Сіла птаха» та С.Щербина, яка захоплено на одному диханні виконала «Романс о любви». Виконували пісні також О.Коваль, Д.Тернавський, В.Могільний, А.Шульга, та гість заходу з міста Кривий Ріг, один із засновників і організаторів громадського об’єднання «Театр авторської пісні» О.Лазарєв, який вразив гостей заходу не типовим виконанням пісні «Там за горою».

Завершився концерт чудовим декламуванням віршу «Танжер» у виконанні відомого Кіровоградського поета та журналіста Р.Любарського.

Микола Правда - науковий співробітник обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!