Антоніна Іванова: «Ваша краса – наша професія!»

16.03.15, 16:00

Альянс компаній «ТОП Косметикс» та Антоніна Іванова продовжують навчати кіровоградських спеціалістів із індустрії краси: візажистів, фотографів, стилістів та майстрів зачісок. Кращі методисти із багатолітнім стажем роботи приїжджають із різних міст України в Кіровоград передати свій багаж знань нашим молодим майстрам.

На навчаннях панує дружня атмосфера, професіонали обмінюються досвідом та секретами, адже ми одна велика сімя, яка створює красу та робимо жінок щасливими. Цінності компанії - краса, співпраця, знання.

У квітні місяці планується провести 5-денне навчання «Візажист + фотограф», котре проведуть професіонали своєї справи із Києва – Ірина Тесля і Юрій Трачук.

Майстер-класи доступні не лише пофесіоналам, а й цікавим,талановитим людям, які прагнуть навчитися чомусь новому. Долучайтеся до наших груп у соціальних мережах, слідкуйте за новинами та вносьте свої пропозиції, що буде цікаво для вас, та кого з візажистів з візитом ви хотіли б бачити у нас. Телефони для довідок: 0996838730 Антоніна; 500871072 Анна. Фото Олександр Козловський. Моделі - Mixmodels

Детальніше читайте на сторінках журналу "Ланруж"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!