Нові 100-гривневі купюри вже у Кіровограді

18.03.15, 12:00

“Сьогодні ми отримали новенькі 100-гривневі купюри, які вже до кінця дня буде загружено до банкоматів та передано до кас Банку, - розповідає Наталія Чебикіна, керівник Направлення "Касове обслуговування" і “Клієнт-менеджери" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Роботу з оновленою купюрою ми розпочали з ознайомлення наших співробітників зі ступенями та новими елементами захисту. Враховуючи найсучасніші світові технології, які використовують на Фабриці банкнотного паперу та Банкнотно-монетному дворі НБУ під час випуску банкнот, впевнені у її надійності та довговічності”.

Як повідомляє регулятор фінансово-банківського ринку - Нацбанк, із випуском цієї банкноти розпочнеться оновлення номінального ряду банкнот національної валюти зразка 2003-2007 років. “Ми ретельно вивчали новенькі купюри, аби не допустити в обіг підробні гроші, - додає Наталія Чебикіна. - Не можна не відмітити "віконну" захисну стрічку - в товщу паперу частково введено полімерну стрічку коричневого кольору з яскраво вираженим кінематичним ефектом. Стрічка містить зображення числа "100" та графічного знака гривні. При зміні кута нахилу банкноти дійсно видно зміну напрямку руху фонового зображення стрічки та спостерігаються поступові переходи від золотистого кольору до зеленого. Число 100 стає видимим під час розглядання банкноти під гострим кутом до джерела світла. Не забули автори банкноти і про людей з ослабленим зором. Так, на лицьовій стороні банкноти окремі зображення мають рельєф, що можна визначити на дотик (портрет, цифрове позначення номіналу, знак, написи)”.

Отримати новенькі купюри можна у мережі банкоматів чи будь-якому відділенні ПриватБанку. ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділень, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. У Кіровоградській області працює понад 175 банкоматів, 340 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів.

Вісім відділень працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка) та на розі просп. Правди і вул.Жовтневої революції (біля старого автовокзалу); у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!