Ярмарок проектів на Кіровоградщині

24.03.15, 14:00

18 березня 2015 року відбувся обласний семінар євроклубів «Ярмарок проектів», організований Радою євроклубів Кіровоградщини Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Захід відбувся у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості за сприяння департаменту освіти і науки та управлінню комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА, Кіровоградського Центру європейської інформації, Управління освіти Кіровоградської міської ради.

Перед присутніми виступили директор Кіровоградського ОЦДЮТ – Суркова Г.П., яка узагальнила результативність роботи Ради євроклубів області, що залучає все більше молоді регіону до своєї роботи. Голова Ради євроклубів Кіровоградщини Арутюнян О.С. розповіла про проекти, над якими успішно працюють євроклуби та значення діяльності євроклубівців у житті місцевої громади, а керівник Кіровоградського Центру європейської інформації Федорова Т.Ю. підкреслила важливість партнерської діяльності євроклубів з громадськими організаціями та державними установами. Начальник управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської ОДА Останній В.М. наголосив на важливість активної участі молоді євроклубів у молодіжній політиці регіону, а головний спеціаліст управління освіти Кіровоградської міської ради Журавльова О.В. підкреслила актуальність використання проектної діяльності у роботі з молоддю.

Під час проведення "Ярмарку проектів" євроклубівці ділились досвідом роботи над проектами, а керівники методичного обєднання керівників євроклубів мали можливість поспілкуватись та обмінятись досвідом своє діяльності та прийняти активну участь у плануванні подальшої діяльності Ради євроклубів Кірвооградщини.

Цікавою для усіх учасників Ярмарку була зустріч з сучасною українською письменницею Ларисою Ніцой, яка розповіла про процес створення книги та тісний зв'язок літературного тексту та художньої ілюстрації. Усі присутні мали можливість отримати книжку з автографом автора.
Робота учасників «Ярмарку проектів» була насиченою, цікавою і направлена на налагодження тісної співпраці між євроклубами.

Арутюнян О.С. - методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ,
Голова Ради євроклубів Кіровоградщини



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!