Відбувся творчий вечір «Весна прийшла, а ми і не чекали»

24.03.15, 16:00

21 березня 2015 року в Кіровоградському обласному художньому музеї, у рамках роботи «Музичної вітальні», відбувся творчий вечір «Весна прийшла, а ми і не чекали» за участі Клубу авторської пісні та поезії «Байгород».

Третій за ліком творчий зліт байгородців у стінах музею був присвячений весні як часу нових починань і прощання зі старим, як часу надії, коли бутони і квіти дихають життєвою силою і вселяють у нас бажання жити на повну силу далі.

Серед учасників заходу можна було побачити як завсідників клубу, так і нові обличчя. Під час творчого вечора прозвучали пісні та вірші у виконанні Віктора Холявка, Олени Надутенко, Михайла Радкевича, Олександра Антоненка, Віри Володіної, Світлани Орел, Наталії Шнітке, Андрія Шульги, Земфіри Штирьової, Надії та Ірини Негур, гурту «Далі буде», дуетів «Вадим і Юлія» та «Доля».

Автори та виконавці у свої творах надихалися абсолютно різними речами та емоційними переживаннями. У піснях і віршах, звісно, переважала лірика – «Дайте мені, мамо, вишиту сорочку...» (дует «Доля»), «Весна нежданно принесла печаль» (М. Радкевич), «Очі волошкові» (гурт «Далі буде») та ін. Але разом з тим, у зв’язку з подіями в нашій країні, все частіше у виступах членів клубу стали звучати тексти з патріотичним забарвленням, так, Андрій Шульга виконав пісню «Білі тополі» польського гурту «Еней», присвячену українським військовим, які загинули за незалежність України.

Творчий вечір уже традиційно завершився колективним виконанням Державного Гімну України.

Володимир Мороз – науковий співробітник Кіровоградського обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!