Кіровоградці отримали нагороди «За жертовність та любов до України»

27.03.15, 14:00

Днями у стінах Кіровоградського обласного художнього музею відбулася важлива та зворушлива подія – відбулося нагородження за активну волонтерську діяльність кіровоградців, які ціною власної небайдужості допомагають військовим у зоні АТО.

Приємним є той факт, що особисто єпископ Кіровоградський та Голованівський Української Православної Церкви Київського патріархату владика Марк вручав медалі «За жертовність та любов до України» і дарував молитовник «Боже, спаси й захисти Україну» волонтерам Оксані Червоній, Вікторії Касьяновій, Наталіі Салімовій, Вадиму Нікітіну, Муравйову Володимиру та народному депутату України Станіславу Березкіну. В свою чергу від них звучали слова величезної вдячності за духовну підтримку та матеріальну допомогу захисникам України від священнослужителів Української Православної Церкви Київського патріархату.

Не всі, кого чекала нагорода, змогли бути присутніми на заході, але, звичайно ж, нагороди знайдуть своїх героїв. Слава нашим волонтерам! І велика пошана за їхні добрі серця!

автор - Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!