Дитячий будинок «Наш дім» шукає директора

31.03.15, 18:00

Відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради продовжує до 20 квітня 2015 року КОНКУРС на зайняття посади директора комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати до відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради: заяву; особовий листок з обліку кадрів з фотографією; автобіографію; копії документів про вищу педагогічну освіту; копію паспорта та трудової книжки, завіренні у встановленому порядку; довідку про стан здоров’я; довідку про відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України; довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду; згоду на збір та обробку персональних даних.

Надання додатково рекомендацій заохочується. Документи приймаються за адресою: Кіровоградська міська рада, відділ сім’ї та молоді, вул. Велика Перспективна, 41, кім. 316-а. Телефони для довідок: (0522) 24-44-27.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!