Кіно на підлозі дивилося півсотні кіровоградців

10.04.15, 10:00

У минулу суботу активісти Кіровоградського осередку ФРІ провели другий вечір кіно. На захід завітало близько півсотні глядачів. Як і минулого разу, кінозал влаштували в одній із аудиторій Кіровоградського інституту комерції. Замість крісел – ковдри і подушки. Відвідувачів спочатку розважили веселими іграми на знайомство, а потім частували домашніми тортами, печивом та чаєм.

Дивилися фільм «Містер і місіс Сміт», зарані обраний глядачами у соцмережі. – Я вже другий раз сюди приходжу у свій законний вихідний подивитися кіно. І не жалкую. Мені подобається тут компанія, прикольні і завзяті організатори. Мабуть, саме заради таких людей я сюди і йду. Бо фільм я можу подивитися і вдома, а от поряд з хорошими «співглядачами» – не завжди. До того ж, тут смакоти вдосталь, – поділився враженнями після перегляду відвідувач Олександр. Наступний кіно-вечір планується провести в середині травня.

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві. ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!