Головна красуня Кіровограда - Анна Муравська

23.04.15, 21:33

Конкурс "Міс Кіровоград" у черговий раз зібрав у нашому місті вишукану тусовку шанувальників дівочої краси. Сімнадцять дівчат, що пройшли кастинг на конкурс, влаштований модельною агенцією "Стиль Моделс" (директор - Тетяна Синєок), презентували вміння рухатися сценою, носити вбрання, у тому числі купальники.

Окремий конкурсний вихід, вже традиційно, був присвячений зимі, що вже минула, але не зчуємося, як прийде знов - це був вихід в одязі ТМ "Охнік". У паузах, поки дівчата перевдягалися, глядачі у затишній залі театру не сумували - їх розважали пластичні юнаки із акробатичного дуету " Три з половиною". Хлопці танцювали дуже класно - хто цього ще не бачив, подивіться он-лайн обов'язково!

Анна Муравська - Міс Кіровоград-2015
Анна Муравська - Міс Кіровоград-2015
Цікавим був і вихід-презентація колекції шкільного одягу від швейного виробництва " МріяЄ". Сайт "Тусовка" нещодавно писав, що цю колекцію гідно оцінили і у столиці - на виставці "Baby Expo". Додала драйвову нотку у шоу і колекція спортивного одягу від магазину "Спортляндія", що її показали зовсім юні вихованці модельної агенції "Стиль Моделс".

Анастасія Панченко - Перша Віце-Міс Кіровоград-2015
Анастасія Панченко - Перша Віце-Міс Кіровоград-2015
Загалом, зміна традиційного для цього конкурсу просторого приміщення філармонії на затишну залу театру тільки покращила атмосферу і підвищила загальну емоційну температуру нас святі: оплески були голоснішими, а музика звучала більш камерно. Особливо - жива музика у виконанні саксофоніста Андрія Романюка - це було чарівно!! Для глядачів приємно заспівала і солістка театру Олена Урванцова.

У черговий раз нагадала про себе яскравим виступом танцювальная студія-колекти " Форсайт" - їхній ритмічний танок із задоволенням повторювали у залі, на проходах діти-глядачі. До слова, якщо ви не завітали на конкурс - слідкуйте за програмою передач каналу "Кіровоград" - фактично, все шоу знімали камери Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії. Тож, не пропустіть!

Ксенія Отріченко - Друга Віце-Міс Кіровоград-2015
Ксенія Отріченко - Друга Віце-Міс Кіровоград-2015
Генеральний партнер конкурсу - юридична фірма "Бублик і Ко" (засновник і керівник - Ярослав Бублик), - не тільки підтримав проведення заходу, але й підготував для учасниць чудові букети та призи. Ярослав Бублик особисто привітав дівчат та вручив подарунки у тому числі переможницям.


Третє місце, оплески і захоплення, а також приз від журналу "Ланруж" із рук редактора Ліки Кожа отримала чарівна Ксенія Отріченко, якій, мабуть, тільки юний вік - 15 років, - завадив перемогти у конкурсі. Друге місце виборола Анастасія Панченко, а головну корону і звання "Міс Кіровоград - 2015" отримала Анна Муравська! Вітаємо дівчат, дякуємо організаторам і партнерам!!

Ліка Кожа та Вікторія Талашкевич
Ліка Кожа та Вікторія Талашкевич
До речі, всі учасниці конкурсу отримали з рук координатор Кіровоградського прес-клубу Вікторії Талашкевич пакети із примірниками журналу "Ланруж", а також - із цікавими інформаційними буклетами та яскравими сувенірами, що їх розповсюджує прес-клуб у рамках проектів, спрямованих на захист репродуктивного здоров'я жінки та промоції теми планування сім'ї!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!