Кіровоградці насолодилися тріумфом Володимира Кличка у Дендропарку

29.04.15, 10:00

Кіровоградці могли ще раз пройнятись відчуттям гордості за Україну та смаком перемоги, коли 26-го квітня у кіровоградському Дендропарку йшла трансляція бою «Володимира Кличка VS Брайанта Дженнінгса». Та перш, ніж літній кінотеатр у Дендропарку перетворився на епіцентр вихору динамічних емоцій, відбулась не менш гаряча, тематична конкурсна програма.

Виявилось, що вікторина на біографічні відомості Володимира Кличка не така вже і складна для відданих прихильників боксу. На найбільший шквал емоцій викликав конкурс, умовами проведення якого стала побудова умовного рингу…за допомогою стрічки та 4-ьох добровольців! А боротьба на «рингу» була зорієнтована скоріш на інтелектуальні дані тих, хто зі1йшовся в «двобої» на сцені Дендропарку.
Та старання тих, хто опинявся на сцені не були марними, адже всі активісти були удостоєнні призів від фан-клубу Кличко! До того ж, дуже цінних. По завершенню конкурсної програми на екрані з’явилась обіцяна трансляція бою, на якій глядачі солодко смакували перемогу гордості нашої держави – Володимира Кличка!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!