Пісні воєнних років поєднали покоління

09.05.15, 18:00

Ось вже сімдесята весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події не лише з книг, фільмів чи від розповідей старшого покоління. Вітає і вкотре нагадує про страхіття війни й наказує берегти мир.

В Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім.. А.П. Гайдара відбулося літературно-музичне свято «Пісні воєнних років єднають покоління». Адже День Перемоги - свято особливе. Це день великої радості та гордості, але водночас великого смутку, оскільки перемога дісталася нашому народу жахливою, неймовірно високою ціною. Та на превеликий жаль, сьогодні ми не змогли втримати перемогу і всіма силами намагаємось зберегти мир в нашій країні.

У програмі заходу прозвучали музичні композиції, пісні, що були написані в роки війни і сьогодні, адже пісня завжди налаштовувала на добрі починання, надію та перемогу, а прочитані поезії, присвячені подіям воєнних днів допомогли сучасному поколінню усвідомити велич подвигу у Вітчизняній війні і посприяли виховати патріотичний дух та любов до рідної землі – і все це у виконані юних талантів, учасників бібліотечної студії «АРТ-СВІТ». Після закінчення заходу всі бажаючі мали можливість скуштувати солдатську кашу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!