Завітайте сьогодні у Ковалівський парк - на суботник!

16.05.15, 10:00

Сьогодні, 16 травня ПриватБанк запрошує кіровоградців приєднатися до «зеленого» суботника. Кіровоградська мерія запропонувала співробітникам та клієнтам ПриватБанку навести лад на території Ковалівського парку.

Наразі, на карті України з'являться нові зелені листочки – саме так на сайті всеукраїнського суботника, який щорічно проводить ПриватБанк, позначено місця його проведення в понад 1 500 українських міст. 16 травня в ході всеукраїнського суботника банкіри, клієнти та партнери банку будутьприбирати й озеленювати найпопулярніші серед містян парки, сквери, набережні та зони відпочинку.

Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть 2 500 відділень банку по Україні. Підтримати ж ініціативу банку можуть всі охочі.

«Ми запрошуємо отримати повний драйв від суботника та гарний настрій як співробітників банку, так і решту містян, – говорить Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Суботник – це прекрасна традиція, і вона щороку знаходить все більшу підтримку в країнi».

Торік у суботнику взяли участь понад 150 тисяч осіб з 1 360 міст України, а також Латвії, Грузії та Португалії. У рамках «зеленої» ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1 500 тонн сміття. Разом з банком проводять суботники великі підприємства, серед яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, металургійні заводи та футбольні клуби.

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо вiдвiдати сайт суботника nasubotnyk.com.ua, звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати на номер 3700.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!