Епопея з перейменуванням бібліотеки: ​Діти голосують "за Шевченка!"

23.05.15, 10:00

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара хоче, щоб їй було присвоєно ім'я Т.Г.Шевченка. Втім, ані звернення колективу, ані публікації у пресі не вплинули на думку депутатів обласної ради. Тому колектив закладу почав альтернативне голосування - і залучив до нього користувачів бібліотеки!

Кожен бажаючий може залишити свій підпис у підтримку перейменування бібліотеки на плакаті «Я голосую за Шевченка», який розміщено у вестибюлі закладу. На сьогодні вже нараховується біля 300 підписів користувачів, батьків, вчителів, вихователів, які відвідують бібліотеку і підтримують присвоєння бібліотеці імені Т.Г.Шевченка. Збір підписів продовжиться до засідання чергової сесії депутатів обласної ради.

- Сподіваємось, що напередодні Міжнародного Дня захисту дітей (1 червня), депутати Кіровоградської обласної ради дослухаються до спільного голосу колективу, користувачів бібліотеки та представників громадськості, і діти Кіровоградщини отримають чудовий подарунок під назвою: «Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка», - ділиться сподіваннями директор бібліотеки Т.С. Манжула.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!