Сергій Бубка відвідав Кіровоград

25.05.15, 12:30
Фото - прес-служба ФК "Зірка"
Фото - прес-служба ФК "Зірка"

Непересічна подія відбулася на стадіоні «Зірка». Під час свого робочого візиту до Кіровограда на футбольно-легкоатлетичну арену завітала легендарна постать не лише українського, але і світового спорту – Сергій Бубка.

Вражаючий перелік регалій Сергія Назаровича – Герой України, Олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон світу, 35-разовий рекордсмен світу зі стрибків із жердиною, президент Національного олімпійського комітету України, член виконкому Міжнародного олімпійського комітету, віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ).

Сергій Назарович завітав до Кіровограда разом із першим заступником міністра молоді та спорту України, віце-президентом НОК України, президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом, щоб взяти участь у низці заходів, присвячених Світовому легкоатлетичному дню, який вже 20-й рік відзначається по всій планеті.

Візит на стадіон «Зірка» він розпочав із відвідування пам’ятника воїнам-спортсменам, загиблим у Другій світовій війні та спілкуванню з ветеранами-спортсменами. Разом із Ігорем Гоцулом, головою облдержадміністарції Сергієм Кузьменком та директором ФК «Зірка» Сергієм Ольшевським, Сергій Бубка долучився до вшанування загиблих, поклавши квіти до постаменту.

Приємною та очікуваною стала церемонія відкриття пам’ятної таблички на будівлі стадіону «Зірка» на знак подяки Максиму Березкіну за вагомий внесок у розвиток спортивної інфраструктури України та реконструкції стадіону «Зірка» у 2013-2014 роках. Її було встановлено від імені олімпійської родини України за підписом голови НОК України Сергія Бубки. У процесі відкриття Сергій Назарович відзначив важливість соціально-відповідального бізнесу, що дбає не лише про власні статки, але і про підростаюче покоління. Прикладом цьому є побудований прекрасний стадіон: «Хочу висловити щирі слова подяки президенту футбольного клубу «Зірка» Максиму Березкіну за ту допомогу, за ту роль, яку він відіграє у розвитку спорту, і не лише футболу, але і легкої атлетики. Це його великий внесок у розвиток здорової нації, здорового молодого покоління. Бажаю успіхів і процвітання йому, його родині, всім, хто приходить займатися на цей прекрасний стадіон і продовжує славні традиції Кіровоградщини, щоб якомога більше виросло достойних синів, доньок, які б представляли Україну на міжнародній арені. Хотілося б, щоб було більше таких ділових людей, які б підтримували, допомагали та робили свій внесок у розвиток спорту та Олімпійського руху в Україні».

Перед відкриттям командного чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів, легендарний спортсмен оглянув реконструйований стадіон, оцінив виконану колосальну роботу та залишився задоволеним сучасною футбольно-легкоатлетичною ареною «Зірка».

На церемонії відкриття змагань директор клубу Сергій Ольшевський вручив від імені президента ФК «Зірка» Максима Березкіна подарунки Сергію Бубці зі сподіваннями, що шанований гість стане щирим вболівальником кіровоградського футбольного клубу.

Кінцевою метою відвідування стадіону легендарною спортивною постаттю стала презентація у приміщенні ресторану «Зірка» власної біографічної книги «Життя в польоті», в якій Сергій Назарович розповів про свій шлях до спортивних висот. Після презентації він відповів на запитання спортсменів-початківців, провів автограф сесію та сфотографувався з усіма бажаючими.

Прес-служба ФК "Зірка" Кіровоград



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!