Тетяна Стороженко навчила кіровоградців творити дива на склі

26.05.15, 10:00

Минулої суботи відома кіровоградська майстриня Тетяна Стороженко провела у приміщенні Студії на вул. Дворцовій, 12 вже другий майстер-клас. Нагадаємо, що першого разу це було заняття із розпису яєць напередодні Великодня, а цього разу - майстер-клас під назвою "Карамельне містечко" - вітражний розпис та гравірування скла! Ось який чудовий промо-ролик для майстер-класу створила режисер і оператор Зоя Богдашова:

Якщо на майстер-клас із писанкарства могли завітати всі охочі - від мала до велика, то заняття із малюнку та гравірування на склі зібрало переважно дорослих - пані Тетяна навіть поставила обмеження, щоб не було діток молодше десяти років, бо справа ця не проста і вимагає багато часу, пильності і точності. Втім, складне завдання не злякало учасників - бажаючих була повна студія і всі отримали масу задоволення та чудові яскраві вироби, які забрали потім з собою.

А Тетяна Стороженко не зупиняється і придумує нові і нові проекти. Про один з них майстриня розповіла у програмі "Тема дня" на каналі "Кіровоград" - дивіться далі:



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!