​Хто має банківську картку, може виграти приз

27.05.15, 10:00

Днями у Знам’янському відділенні ПриватБанку №33, що по вулиці Калініна,118в, відбувся розіграш призів серед клієнтів. Учасниками лотареї стали клієнти, які протягом квітня звернулись до знам’янських відділень ПриватБанку, оформили карту Універсальна та скористались нею в супермаркеті “Апетит”, оплативши продукти харчування на суму не менше 100 грн. Чеки із супермаркету, які потім приймали участь у чесній і справедливій лотареї, приймались у відділенні протягом квітня.

“Навчати клієнтів користуватись банківськими картками у торгівельно-сервісній мережі можна різними методами, - розповідає Максим Шеремет, керівник відділення №33 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Можна довго розповідати чи пояснювати. Ми вирішили, що найкращий метод - практика. Ви отримали картку, зайшли до магазину, який є нашим партнером, та оплатили покупки. Просто, доступно та ясно. А коли отримали за це ще й приємні бонуси, то засвоєння матеріалу взагалі проходить на ура. А наші партнери - підприємства торгівельно-сервісної мережі отримують кваліфікованих покупців та значне збільшення товарообігу”.
“ПриватБанк допомагає своїм партнерам - підприємства торгівельно-сервісної мережі, значно збільшити середній чек, - ділиться враженнями Наталія Кірєєва, керівник направлення “Кредитні карти” і “Gold-клуб” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Всім нашим клієнтам ми рекомендуємо купувати товари чи замовляти послуги саме у наших партнерів, які так само як і ми поважають своїх клієнтів, надаючи їм приємні бонуси та можливість користуватись такими програмами як “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”.
Переможці акції отримали подарунки від ПриватБанку та супермаркету “Апетит”. Власницею суперпризу - мультиварки стала знам’янчанка Олена Плохотнікова. За зайняте друге місце Ірина Цибульська отримала таку потрібну у господарстві праску. Чудовий електрочайник та гарний настрій отримала у ПриватБанку і Ірина Борозна.
Клієнти ПриватБанку та супермаркету “Апетит” продовжують приносити до відділення чеки,тому було прийнято рішення про необхідність продовження акції ще й у травні. ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. Активи ПриватБанку за підсумками 2014 року становлять 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік виріс на 13,2% до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках у банку коштів клієнтів з початку 2014 року збільшився на 6% (до 141,3 млрд грн.).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!