Андрощук Ігор: Сучасні люди обирають активний та здоровий спосіб життя!

30.05.15, 12:00

Сучасні люди обирають активний та здоровий спосіб життя, а велоспорт – це гармонійне поєднання відпочинку та тренування: ви можете спостерігати за красою природи, одночасно тренуючись в своє задоволення.

Ігор Андрощук
Ігор Андрощук
- Не з чуток знаю про користь їзди на велосипеді і активно його пропагандую! Бути спортивним – це сучасно, а займати велоспортом – це бути в тренді, - переконаний Ігор Андрощук, регіональний представник компанії «Велотрейд».

Компанія «Велотрейд» займає лідируючі позиції в сегменті продажу велосипедів, комплектуючих та аксесуарів, а також пропонує великий вибір брендів на будь-який смак: Fort – емоційний, енергійний, стильний OptimaBikes – надійний, сімейний, авторитетний Discovery – яскравий, імпульсивний, модний Leon – цілеспрямований, незалежний, успішний Formula – активний, відмінний, відданий.

Велоспорт – це цікаво, весело та корисно для здоров’я. Оберіть те, що вам більше подобається – трюки на гірських велосипедах чи поїздки на звичайних байках – і отримайте насолоду від їзди. Допоможе у цьому компанія «Велотрейд» - у Кіровограді: вул. Комарова, 44 Вул. 50 років Жовтня, 38, тел. 066 623 61 99.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!