​Медіація: Що воно таке та «з чим його їдять»?

06.06.15, 16:00

Відповідь на це питання незабаром дізнаються у столиці учасники тренінгу із розв’язання конфліктів та посередництва у вирішенні спорів. Обидві теми надзвичайно важливі у сьогоднішні непрості часи та й взагалі корисні для успішної роботи громадських організацій.

Саме тому Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» запросив на згаданий вище тренінг активістів громадських об’єднань, котрі входять у Всеукраїнську Коаліцію із Репродуктивного Здоров’я та Планування Сім’ї, а також грантерів Проекту USAID «Репродуктивне здоров’я в Україні»,.

Кіровоградщину на тренінгу у столиці будуть представляти партнери та волонтери громадських організацій «Прес-клуб реформ» «Турбота», зокрема це Вікторія Стальніченко, соціальний працівник Обласного соціального центру матері та дитини, а також Катерина Заботкіна, волонтер Центру соціальної реабілітації особливих діток, учениця Кіровоградського педагогічного ліцею.

- Ми переконані, що участь Вікторії та Катерини у тренінгу не тільки сприятиме покращенню організаційної та професійної спроможності тих установ, які вони представляють, але й загалом піде на користь регіону, бо знання щодо розв’язання конфліктів та посередництва у вирішенні спорів сьогодні актуальні, як ніколи – говорить керівник громадського об’єднання «Прес-клуб реформ» Вікторія Талашкевич.

Громадські організації, що працюють в сфері репродуктивного здоров’я і планування сім’ї, об’єднуються

Світова програма з активізації молоді працюватиме тепер і на Кіровоградщині

Кіровоградські красуні кажуть: "Майбутнє варто планувати!"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!