У Кіровограді змагалися юні пожежники

07.06.15, 14:00

Хтось цікавиться комп’ютерами, інший вишиває хрестиком, третій колекціонує марки, а ще є таке цікаве «хобі», як людей рятувати. Тож, на теренах України щорічно проводиться фестиваль Дружин юних пожежних. Відбувається це дійство, зазвичай, влітку, тож і цього року 4-го червня на базі Кіровоградського обласного центру туризму зібралися півсотні учасників об'єднаних у вісім команд. Всі були готові змагатися за звання кращої Дружини юних пожежників області (і, зауважте, багато хто робив це не вперше, адже фестиваль вже 21-ий по черзі!).

фото - https://c1.staticflickr.com
фото - https://c1.staticflickr.com
Заздалегідь для фестивалю дорослі кіровоградці – і працівники згаданого центру, і представники ДСНС України (що це таке автор прес-релізу не розшифрував, тож придумуйте самі), - підготували смугу перешкод. До речі, проходження смуги знадобиться дітям і у звичайному житті, наприклад, під час подорожей, адже туристи можуть стикатися із різними моментами, що потребують рятувальних робіт.

За результатами різноманітних конкурсів та змагань суддями було визначено кращі з кращих команд, які були нагороджені грамотами та пам'ятними кубками. Автори прес-релізу, що прийшов на сайт «Тусовка», імен не називали, тож давайте абстрактно привітаємо всіх у купі!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!