​Кіровоградські журналісти влаштували перестрілку

08.06.15, 16:00

І пером, і зброєю. З нагоди професійного свята журналісти Кіровограда вирішили показати свою професійність іншим способом - взявши до рук зброю. На щастя, війна між кіровоградськими медійниками закінчилась для всіх учасників лише синцями й емоціями, бо стріляли один в одного акули пера... пейнтбольною фарбою.

Чемпіонат з пейнтболу для журналістів Кіровограда вже втретє організовує бізнесмен і екс-нардеп Андрій Табалов, пише сайт «Гречка». На батл приїхали 30 журналістів з різних видань. Як завжди поділились на команди і шляхом мозкового штурму обрали влучну назву. Цікаво те, що щорічний святковий чемпіонат має вже постійних учасників: цього разу знову брали участь дві команди "Коза Ностра" та "Червоні краби". Втім, першість виборола команда жовтих "Зомбі", залишивши за собою "Крабів", минулорічну переможицію "Коза Ностру" і команду синіх.

Втім, не зроєю єдиною сильні журналісти Кіровограда – до свята медійники, поети, викладачі та студенти зіграли ще й у футбол. У спортивному залі КДПУ ім. В. Винниченка відбувся Другий Футбольний турнір ім. М. Вінграновського. На ігровому полі зійшлися 4 команди: журналісти, поети, викладачі й студенти педагогічного університету.

Першу гру зіграли журналісти і поети, в якій з перевагою в один м'яч (3:2 ) перемогли медійники і отримали право посперечатися за перше місце. Другу путівку до фіналу розігрували викладачі КДПУ та студенти. Із суттєвим відривом - 6:2 перемогли викладачі. За перше місце у турнірі боролись журналісти та викладачі, де влучнішими були все-таки останні, які з підсмуковим результатом 5:2 святкувалил перемогу. Третє місце вибороли студенти, залишивши позаду поетів (4:2), пише «Гречка».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!