"Ігри патріотрів" зібрали родини кіровоградських захисників

21.06.15, 11:32

У суботу, 20 червня, у Кіровограді відбулась спортивна акція «Ігри патріотів» - змагання для сімей учасників АТО. Такі змагання проводились у Кіровограді вперше і були організовані спільними зусиллями НРГО «Прес-клуб реформ», КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг». Таким чином небайдужі громадяни міста висловили свою вдячність і підтримку тим, хто захищав наш спокій, ризикуючи власним життям, а також тим, хто з любов’ю та відданістю чекав на захисників - батьків, чоловіків удома.

Змагання відбулись у Кіровоградському обласному центрі туризму – на затишній зеленій території закладу. Фахівці Центру підготували насичену цікаву програму – змагання на швидкість та вправність для учасників різного віку, адже долати смугу перешкод мали і дорослі і малі. До речі, найменшому учаснику перегонів було лише два з половиною роки і він з честю витримав випробування.

Після фізичних змагань учасники мали показати ще й свою кмітливість – скласти з перемішаних шматочків пазлів дві картинки. Тут учасники показали і вміння працювати у команді і здатність швидко приймати рішення.

Учасникам перегонів та глядачам, адже чимало кіровоградців прийшли повболівати, туристи підготували смачне частування –ароматну кашу, зварену на вогнищі, а партнери змагань – приємні та корисні подарунки.

Кращі результати показали команди “The Best”, “Третій полк” та “Слава Україні”. Від національного телеком-оператора «Київстар» вони отримали набори сувенірів, які допоможуть користуватися мобільними гаджетами зручно та просто. Також компанія привітала заохочувальними призами й інші команди.

Приємні подарунки для діток підготував і Регіональний благодійний фонд “Відкрита Україна” – книжечки та іграшки. Тож ніхто не відчував себе переможеним, адже абсолютно всі учасники отримали потужний заряд позитивного настрою!

Організатори впевнені, що «Ігри патріотів» стануть приємною традицією у Кіровограді, і вірять у те, що зовсім скоро всі наші захисники повернуться додому.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!