Патріотичні міньйони та яскравий дракон оселилися у Центрі реабілітації особливих діток

22.06.15, 18:00
Ганна Іванова розмальовує дракона
Ганна Іванова розмальовує дракона

Більше ста шин, понад сорок волонтерів, три десятки банок фарби та щіточок, машина піску і багато-багато натхнення, добра, ентузіазму - все це разом дозволило створити у Кіровограді при Центрі реабілітації особливих діток яскравий майданчик із драконами, гусеницями, міньйонами та пісочницею!

Оргкомітет акції дуже дякую за допомогу у створеннi майданчика біля Центру реабілітації дітей-інвалідів у місті Кіровоград всім-всiм, хто прийшов, або передав кошти, або привiз матерiали, або варив уху, або копав землю, носив пicoк та фарбував! Зокрема, спортивному клубу "Борец" та Кулінарній Сотні Кіровоградщини, організації волонтерів "Серця матерів" та студії "Мир креатива", громадським діячам та підприємцям Андрію Максюті, Олександру Шамардіну, Геннадію Осєтрову, а також кейтеринговій компанії "Авокадо" - за смакоту для діток і волонтерів.

Фото робила Яна Петрова, а художнє оформлення скульптур створювала Ганна Іванова, працювали і допомагали журналісти каналу "Кіровоград", компанії "Онікс", газети "Україна-Центр" та тижневика "Все про все", філологічного факультету КДПУ ім. Винниченка та власне працівники Центру реабілітації, а ще - бібліотеки ім. Гайдара та багато-багато інших, кого зараз ми згадали персонально, але кому вдячні БЕЗМЕЖНО!! Дивіться найближчими днями програму новин "День за днем" на каналі "Кіровоград" та програму "РАНКОВА КАВА" - чекайте на сюжети :-)

Більше фото - на сторінці "Тусовка" у Фейсбуці




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!