Переможні стрибки у Вінниці після харківських промахів

25.06.15, 16:00

15-16 червня Чемпіонат України серед юніорів приймала перша столиця України - місто Харків.

Прикро, але тут представники Кіровоградської області залишилися без нагород. Найближчою до п’єдесталу пошани була Анастасія Думчева (тренер Геннадій Здітовецький, КЗ ОСДЮСШОР-2), яка посіла 4-те місце з результатом 12,37 м. У стрибках у висоту 5-те місце було за Володимиром Алімським ( тренер Галина Михайлюкова, КЗ ОСДЮСШОР - 2) з результатом 2 м. В цьому ж виді, але серед юніорок Юлія Петренко (тренер Геннадій Здітовецький, КЗ ОСДЮСШОР - 2) завершила змагання на 6-му місці - з результатом 1,7 м. Представниця ОДЮСШ «Колос» Анастасія Каргополова (тренери Павло та Петро Армашови) виявилась 6-ою на 100 метрівці (12,88 сек.) та 7-ою на дистанції вдвічі довшій (26,22 сек.). Дар’я Павлюк (тренер – Вячеслав Нищеменко, КЗ ДЮСШ №2 ) у стрибках в довжину приземлилась на позначці 5,35 м, як підсумок – 8-ме місце.
Загалом, спортсмени отримали такий необхідний досвід, а отже будемо очікувати від них нагород на майбутнє.

Не встигли завершитись змагання у Харкові, як естафету легкоатлетичних змагань України прийняло зелене місто Вінниця , де змагались юнаки та дівчата 2000 р.н. та молодші.
Стрибки у висоту серед юнаків подарували нам срібного призера - Андрія Ауліна (тренер - Геннадій Здітовецький, ДЮСШ ім. Верхоланцева) з результатом 1,8 м. Ще один представник нашої області у цьому виді Олег Дорощук (тренер – Галина Михайлюкова, ДЮСШ ім. Верхоланцева) з результатом 1,65 м зупинився на 10-му місці. Зовсім трохи не вистачило Юлії Писарєвій (тренер – Геннадій Здітовецький, ДЮСШ ім. Верхоланцева), яка посіла 4-те місце з результатом 1,6 м (як і у 3-го місця, але поступилася за спробами).
Справжня інтрига відбулася у секторі для стрибків у довжину серед юнаків. Павло Безшкуренко (тренер - Вячеслав Нищеменко, ДЮСШ № 2) до останньої спроби посідав 6-ту сходинку, але останній стибок до позначки 5,89 м дозволив вибороти бронзову нагороду змагань. Прикрі 4-ті місця на дистанції 400 м зайняли Іванна Руденко серед дівчат (тренер - Кравченко В., Новоархангельска ДЮСШ) та Денис Баранов серед юнаків (тренер - Дарієнко О., Коваленко С., Новомиргородська ДЮСШ) з результатами 1.01.4. (1 хвилина 1 ціла і 4 десятих секунди) та 53.5 сек. відповідно. Ще одну бронзову нагороду наші атлети вибороли в естафетному бігу 100+200+300+400 м серед юнаків у складі: Павла Безшкуренка, Дениса Баранова, Ярослава Сердюка та Олега Остапенка (тренер Вадим Приймак, Олександрівська ДЮСШ).
На дистанції 2000 м з перешкодами представник Новомиргородської ДЮСШ Сергій Піддубний (тренер - Дарієнко О., Коваленко С.) посів 6-те місце з результатом 7.11.2 (7 хвилин 11 цілих та 2 десятих сек.) А на дистанції 1500 м Владислав Вітер (тренер - Вадим Приймак, Олександрівська ДЮСШ) посів 10-ту сходинку з результатом 4.33.0 (4 хвилини 33 сек.).
Вікторія Маруценко, прес-центр ФЛАКО



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!