Найкумедніші оголошення

26.06.15, 18:00

Ніякі кризи й нестабільності не здатні ввести українців у депресію. У будь-якому випадку залишається час для гумору й добра. OLX зібрав добірку кумедних оголошень про продаж товарів і послуг користувачами.

У Петрово Кіровоградської області продається мотоколяска 1990 року виробництва. Вартість повністю робочого транспортного засобу 5500 грн. Судячи із зовнішнього вигляду авто, господар вклав у нього всю душу й творчість. Побачивши таке чудо на дорозі, перехожі, безсумнівно, здивуються. Ще один цікавий транспортний засіб виставлений на продаж в Ужгороді. Це Lincoln town car 1997 року, виглядає авто як справжня карета. Обійдеться така покупка в $40 тис.

Незвичайну послугу готова надати Катерина з Одеси. «Зроблю безлад у вашому домі. Є всі види: Трішки; Сильно; Дуже сильно; Армагедон. Є двоє дітей, котрі за окрему платню обмалюють стіни!», - мовить текст оголошення.. У тій же Одесі вам готові організувати справжнє свято з нагоди… розлучення. На думку організаторів, це прекрасна можливість насолодитися першокласним святом з тортом та оригінальними розвагами.

У Львові є людина, яка зможе вирішити всі ваші проблеми, навіть, якщо їх на допоміг вирішити Гугл. В Ірини є маса контактів, і вона готова вирішити абсолютно будь-які питання, окрім тих, що містять корупційні схеми «В мене є навіть контакти МЕРІВ міст є, головних людей в військоматах, призовних комісіях, АЛЕ ТАКІ ПОСЛУГИ (корупційні) Я НЕ НАДАЮ!!! хоч для мене ціна рівно в 2 рази менша, але я все рівно не використовую ці корупційні можливості, СЛАВА УКРАЇНІ!»
У Миколаєві до роботи готовий стати «кваліфікований піднімач пінгвінів ». «Уся справа в тому, що пінгвінам важко підніматися на ноги, якщо вони впали, тому представник даної професії рятує життя цим створінням», - пояснює Михайло. Жаль, що в нашій країні послуги Михайла не дуже затребувані.

Більш затребуваними є послуги IT-спеціалістів. Серед них бувають досить творчі особистості. Ось, наприклад, Валентин із Хмельницького. Описуючи свою експертизу, Валентин зазначає: «Потомственний шаман зі спадковим бубном вижене злих духів та очистить карму. Можливе камлання у вас у чумі. Стукайте в залізний стовп 0679577157 разів або залиште зарубку на першій березі».

Якщо вашій дитині так і не прийшов лист із магічного Хогвартса, не варто засмучуватися й засмучувати дитину. Замовте листа у Валерія Володимировича з Луганська. «Текст написаний зеленими чорнилами на цупкому жовтуватому пергаменті, адреса отримувача вказана за всіма правилами магічної спільноти, а сургучна печатка, з відтиском герба школи, запечатує конверт».
Творчий підхід у написанні оголошення допомагає швидше продати товар. Нерідко можна зустріти поетичні твори. Наприклад, Андріій із Вінниці, в оголошенні про продаж цуцика написав милого вірша:

Каждому йорку мама нужна,
Чтоб на прогулку гордо вела,
Чтоб целовала в красивый пробор,
Чтоб было бы с кем завести разговор.

Каждому йорку мама нужна,
Бантик завязывать будет она,
Хвостик расчесывать, в нос целовать,
Вечером поздно укладывать спать,

И в ароматном шампуне купать,
Шерстку причесывать, корм насыпать.
Будет она и добра и нежна.
Каждому йорку мама нужна!

Олена з Дніпропетровска продає кімнатні квіти хавортії. Особливість пропозиції Олени в тому, що квіти ростуть у горщиках із зображеннями акторів Бреда Пітта та Анджеліни Джолі. «Відмінний креативний подарунок коханій людині. Такого точно ні в кого не буде!», - запевняє Олена.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!