Кіровоградці відкрили сезон канікул на світловодській турбазі “Купава"

09.07.15, 18:00

Нещодавно на турбазі «Купава» на території Світловодського району чотири незабутніх дні провели вихованці молодіжного клубу «Імідж» Кіровоградського обласного ЦДЮТ. У активних дітей і відпочинок не менш активний.

За ці чотири дні діти встигли відвідати приватний зоопарк у селі Озера, в колекції якого - декілька десятків диких звірів: ягуари, ведмеді, вовки, рисі, верблюди, лами, американські бізони, кенгуру, крокодили, лев та ін. Улюбленці відвідувачів - шимпанзе Макс!

Відвідали діти і храм в с. Браїлівка Онуфріївського району, в будівлю не вдалося потрапити (храм закрито на реставрацію) та зовнішній вигляд споруди, разом з подвір’ям справили надзвичайне враження на всіх відвідувачів. Та на цьому все не закінчилося. Під час відпочинку на дітей чекали чимало конкурсів та змагань. Програма першого дня пройшла під гаслом знайомств.... А далі - понеслося!
Пройшов конкурс «Презентація» - кожен загін мав змогу презентувати свою індивідуальність, спортивні змагання «Хто швидше», квест «Острів скарбів», конкурс скульптур з піску, затишнішої кімнати, ігри «Приємний незнайомець» та «Мафія». Дуже цікавими стали турніри з футболу та пляжного волейболу, прогулянки Дніпром на катамаранах, вечірні посиденьки біля вогнища.
Не менш яскравими були і чергування загонів на кухні. Тут і вкрадені бутерброди, і загублений посуд, і святкове миття підлоги - було дуже весело. А купа призів та подарунків підсолодила перебування на турбазі. Чотири дні промайнули дуже швидко. Ніхто не хотів так рано повертатися додому. Та емоцій і вражень вистачить на ціле літо! А вихованці МК «Імідж» бажають всім гарно провести літо та чекають зустрічі з друзями в новому навчальному році.

автор -
Катерина Хлєбнікова, методист ЦДЮТ




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!