Олена Арутюнян взяла участь у Генеральній Асамблеї Громадської ліги Україна – НАТО

09.07.15, 14:00

На початку липня у Дипломатичній академії України при Міністерстві закордонних справ України відбулась 11-та Асамблея Громадської ліги Україна-НАТО на тему: «Україна та НАТО: спільна протидія гібридній війні».

Кіровоградщину на заході представляла Олена Арутюнян – методист з міжнародних зв’язків та партнерства Кіровоградського обласного ЦДЮТ. За її словами, метою заходу стало посилення стратегічної єдності Організації Північноатлантичного договору та євроатлантичних спільнот, спрямованої на встановлення принципів міжнародного права, досягнення демократичної цілісності і єдності України та Європи в цілому.

Із вітальним словом до учасників заходу звернувся заступник голови місії, радник-посланник Посольства Литовської Республіки в Україні, Контактного Посольства НАТО в Україні Гвідас Керушаускас, який підкреслив важливість проведення зазначеного заходу та зауважив, що в умовах боротьби України за встановлення її фундаментальних принципів та свобод необхідно зосередити увагу на питанні посилення співробітництва з НАТО, забезпечити проведення реформ сектору безпеки і оборони.

У ході цьогорічної Асамблеї було розглянуто євроатлантичні прагнення України після Революції гідності, визначено роль громадянського суспільства у протидії інформаційній війні та пропаганді, а також обговорено питання розвитку взаємовідносин України та НАТО у новій євроатлантичній безпековій архітектурі шляхом залучення української громади.

- Сьогодні в Україні сформоване потужне громадянське суспільство та монолітна українська нація. Перша річна національна програма Україна – НАТО, що включає усі сфери життя, має на меті допомогти у реформуваннях, які так нам необхідні. Адже ми маємо показати майбутнє нової України у світі!, - говорить Олена Арутюнян.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!