Фестиваль «Всі ми діти твої, Україно!» зібрав на кіровоградській сцені чимало талантів!

13.07.15, 18:00

Цього літа у Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Кропивницького в рамках Всеукраїнської мистецької акції «З Україною в серці» відбувся дитячий концерт – «Всі ми діти твої, Україно!».

На кіровоградській сцені виступали учасники Першого Відкритого районного дитячого пісенного фестивалю-конкурсу «З отчої криниці», засновником якого є «Благодійний фонд» Ярослава Бублика та переможці Всеукраїнського телевізійного пісенного фестивалю-конкурсу «Соловейко України».
Перед виступом для всіх учасників було проведено майстер-класи з вокалу та сценічної майстерності від народного артиста України, співзасновника фестивалю «Соловейко України» Мар’яна Гаденко та педагогів з вокалу – заслуженої артистки естрадного мистецтва України Тетяни Мудрої та володарки Гран-Прі фестивалю з Болгарії Тетяни Кисляк.
Всі отримані квіти учасники концерту побажали, покласти до пам’ятника видатного кіровоградця - Марка Кропивницького який був актором, драматургом та письменником, на честь якого і названо театр. Організаторами концерту виступили - «Благодійний фонд» Ярослава Бублика, та Президентській фонд Леоніда Кучми «Україна», а також за підтримки народного депутата України Костянтина Яриніча.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!