Кіровоградські школяри можуть пройти фінансову навчальну практику

14.07.15, 18:00

Хочеш стати дорослим та успішним, не марнуй вільний час - приєднуйся до 20-тисячної родини кіровоградських юніорів. ЮніорБанк ПриватБанку пропонує юним кіровоградцям від 13 до 16 років пройти справжнісіньку практику у будь-якому відділенні ПриватБанку.

“Ми пропонуємо кіровоградським підліткам стати дорослими і відчути себе справжньою опорою для сім’ї, пізнати професію банкіра особисто, а не зі слів дорослих, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Запрошуємо усіх креативних, комунікабельних, працьовитих та тих, хто жадає нових знань та навичок, звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку”.

За три тижні практики по чотири години на день юніори будуть працювати з клієнтами - допомагатимуть їм розібратись з терміналами самообслуговування, ознайомитись та встановити найсучасніші та неперевершені мобільні додатки - Приват24, Скарбничка, Мої вклади, Фотокаса тощо. Тільки у ПриватБанку дітей навчають як стати успішним, привчають цінувати кожну копійочку, розраховувати свої витрати, заощаджувати. Тут не лише проводять веселі квести, тут навчають та виховують. В подальшому кожен, хто попрацює увесь термін, автоматично попадає у кадровий резерв найтехнологічнішого Банку світу. І неважливо ким і де буде працювати ваша дитина у майбутньому, знання, отримані у ПриватБанку допоможуть впевнено розбиратися в банківських послугах та успішно управляти особистими фінансами.

Якщо у вашої дитини не має картки Юніора, це не проблема. Її можна миттєво та безкоштовно формити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Для того, щоб стати справжнім юніром та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим необхідно зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!