Яскраве свято Івана Купала у селі Осички

15.07.15, 16:00

Благодійний фонд, засновником якого є Ярослав Бублик, разом із медіа-партнером - Каналом "Кіровоград" та при підтримці народного депутата України Костянтина Яриніча провели у рідному для Ярослава селі Осички Вільшанського району Кіровоградської області яскраве свято Івана Купала.

Ярослав Бублик
Ярослав Бублик
Хоч Купала за основною своєю дією – свято молодіжне, але у ньому брали участь і дорослі, і малі діточки. На свято з'їхалися люди з усього Вільшанського району і навіть із сусідньої Миколаївської області.

Для маленьких діточок були проведені цікаві майстер класи від українських майстринь по плетінню віночків, патріотичного візажу та виготовленню оберегів. Всіх діточок пригощали смачними цукерками, а дорослі могли брати участь у приготуванні запашної юшки.

На святі співали гурт «Живий звук» зі своїми запальними хітами, Леся Бушмакіна, Тетяна Яковенко – солістка ансамблю «Зоряни», Ярослав Страшной - Кіровоградська обласна філармонія та народний ансамбль «Заграва» із Новоархангельска.

Святковий настрій підіймали вихованці Осичківського дитячого садочку «Лісова казка» та Вільшанської музичної школи. Під час проведення свята, не обійшлося і без приємних сюрпризів. Одним з таких сюрпризів було привітання з днем народження жительку села Осички Коноваленко Любов Петрівну, також подарунок отримала маленька Раленко Юлечка.

Та ще один сюрприз очікував місцеву бібліотеку, яка поповнилась новими дитячими розвиваючими книжками!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!