Проект "Караоке у Дендропарку" набрав нових обертів та нових талантів!

29.07.15, 14:00

Днями кіровоградський Дендропарк влаштував, можна сказати, традиційне, справжнє свято для любителів живої музики та співу. На майданчику перед головною сценою парку відбулось справжнє "Караоке на майдані", участь у якому зголосились взяти десятки людей.

Правила гри хоч і нагадують телевізійну версію шоу та все ж мають свою родзинку. В першому турі, за допомогою пісні "Белые Розы", було обрано 8 учасників. Репертуар запропонованих організаторами пісень був надвідомий та майже повною мірою оновленою, що здивувало «бувалих» глядачів Караоке.

Весь парк в один голос підспівував учасникам "Караоке в Дендропарку". В півфіналі зійшлись у справжньому співочому батлі 4 учасника серед яких, за оплесками, було обрано двох фіналістів. Ними стали дві дівчинки - Валерія та Альона. Ну і звичайно улюблена частина фіналу - збір грошей у капелюхи. Після недовгих підрахунків, організатори одразу визначили переможця. Ним стала Валерія, яка зібрала 83 грн., а її опонентка Альона – 62.8 грн.

В подарунок від Дендропарку, дівчата отримали картку зі значною сумою для відвідування атракціонів та сертифікати на участь у фінальному гала-концерті проекту "Караоке у Дендропарку"!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!