У Кіровограді відбувся фестиваль з екстремальних видів спорту

04.08.15, 14:00

У неділю, 2 серпня, у парку Пушкіна відзначив свій перший день народження Кіровоградський екстрим клуб "EKVITAS" шаленою шоу-програмою, майстер-класами та можливістю для кожного спробувати себе у спорті та активному відпочинку.

На свій яскравий фест кіровоградці запросили гостей з Кривого Рогу екстрим клуб "MILLIONAIRE", які дивували глядачів хайнлайном, тобто балансуванні на канаті, закріпленому високо над землею та вчили бажаючих слеклайну – ходінню по натягнутих над землею стропах. А спортсмени з триклайну, які представляли на фесті нікопольський клуб Team Expol, показували шоу зі стрибків на стропах протягом всього дня.

Самі ж іменинники пропонували всім охочим малятам та дорослим знайти в собі альпініста та з допомогою інструкторів приборкати мотузкове містечко. Глядачів та учасників фесту порадувало ознайомлювальне тренування по CrossFit та конкурси на фізичну силу та витривалість.

Родзинкою фесту стала водна битва між кіровоградцями та гостями міста, які в найрізноманітніших костюмах, від феї до ковбоя, оббризкували один одного з водяних пістолетів, пляшок та мисок, від душі радіючи і насолоджуючись літом та активним відпочинком.

Аліна Конюх, КДПУ ім. В.Винниченка для "весь Кіровоград"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!