Хот-Пот, качка по-Пекінськи та риба «Білка» - у ресторані «Інь-Янь»

22.08.15, 10:00

Кіровоградський ресторан «Інь-Янь» пропонує всім, хто ще не зачарований стравами пан-азійської кухні, що об’єднує кухні Китаю, Тайланду, Сінгапуру, В’єтнаму та інших країн Азії, - спробувати це чудо на смак.

Азійська кухня – це передусім палітра смаків та ароматів. Фішкою і основою цієї кухні являються соуси, які подають практично до всіх страв. В меню ресторану ви зможете вибрату ще й таку цікавинку, як "Хот-Пот" (з англійської - гарячий горщик). Це унікальна для нашого міста страва, в приготуванні якої Ви самі берете безпосередню участь.

Ще цікавий смак обсмажених на грилі овочів, м’яса та морепродуктів - це страив "гриль", що їх доповнюють різноманітні Діп-соуси. Звісно, є в меню авторські роли і суші, а також легендарна качка по-Пекінськи, риба «Білка», курка «Гунбао» та інші.

В ресторані «Інь-Янь» діють дисконтні програми, акційні пропозиції, знижки. Також є доставка їжі в коробочках додому. І це не просто локшина - замовити можна практично весь асортимент, який буде доставлений свіжим та гарячим в найближчий час. Привітний і доброзичливий персонал зробить навіть самий звичайний день – святковим!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!