Малюємо пальцями

24.08.15, 12:00

У четвер, 20 серпня 2015 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з малювання пальцями.

Цей майстер-клас викликав справжній фурор серед найменших відвідувачів музею, які відкрили для себе незвичну методику художнього самовираження, що дозволяє максимально експресивно проявити свої творчі здібності, не потребуючи при цьому довгої адаптації до техніки.

Малювання пальцями - це не лише розвага та нетрадиційний спосіб створення малюнку, але й чудова вправа для розвитку дитини, яка в процесі малювання навчається краще керувати своїм тілом, сприймати кольори і підвищує настрій.

Під час малювання в галереї була чудова, творча атмосфера. Діти малювали одразу по декілька робіт щоб своїми малюнками підіймати настрій батькам та хвалитися новими вміннями перед однолітками.

Малювання такими нетрадиційними способами, як наприклад, малювання пальцями це насамперед, чудовий спосіб підняти настрій та поринути в дивовижний світ мистецтва.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!