Антоніна Червінська отримала орден княгині Ольги І-го ступеня

01.09.15, 12:00

За значний особистий внесок у державне будівництво, консолідацію українського суспільства, культурно-освітній розвиток України, активну громадську діяльність, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України художнього керівника академічного театру музики, пісні і танцю "Зоряни" Кіровоградської обласної філармонії Антоніну Червінську удостоєно державної нагороди – ордена княгині Ольги І-го ступеня, повідомляє сайт Кіровоградької ОДА.

Під час засідання колегії ОДА, державну нагороду артистці вручив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

До слова, напередодні Антоніна Миколаївна відсвяткувала свій 70-річній ювілей у колі друзів та колег в обласній філармонії.

Тому приймаючи почесну відзнаку, вона жартувала про свій вік, а от про роботу служіння мистецтву говорила серйозно і натхненно.

Разом з тим, Антоніна Червінська відзначила, що хоча родом вона із Житомирщини – Українського Полісся, але міцно прикипіла душею до степової Кіровоградщини: "Немає великої різниці де, хто народився – на Сході, на Заході, чи в Центрі України, це наша спільна і рідна для кожного земля", - наголосила вона.

Користуючись нагодою Антоніна Червінська запевнила, що й надалі, наскільки це буде можливо, прославлятиме Кіровоградщину, а також українську пісню на батьківщині і за межами нашої держави.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!