Нові технології для журналістів напередодні виборів: у кіровоградському Прес-клубі відбувся тренінг

17.09.15, 10:00

У середу, 16-го вересня у Кіровограді відбудеться одноденний тренінг для журналістів та медіа-активістів у рамках проекту "Молодь обирає!" за підтримки Фонду демократії Посольства США в Україні.

Протягом насиченого дня для журналісти місцевих ЗМІ та медіа-активісти дізнавались про можливості, які надають сучасні мультимедійні інструменти, та обмінювались досвідом з колегами.

Під час практичних вправ учасники тренінгу відпрацьовували нові навички. Запрошені гості обговорювали нагальні проблеми журналістики, що викликало жваві дискусії.

Так, про те, як випускати успішне видання у районному центрі, розповідав Генадій РИБЧЕНКОВ, головний редактор газети "Новомиргородський вісник", лауреат обласної журналістської премії 2006 року, володар Золотої медалі української журналістики-2013.

Про технічні аспекти друкованого видання презентував доповідь Андрій Флоренко.

Вікторія Талашкевич презентувала можливості он-лайн інструментів, за допомогою яких можна навіть на мобільному пристрої робити якісні та інформативні репортажі з місця подій.

Не залишили поза увагою і питання пропаганди. В минулому кримчанка, а тепер киянка Анна Андрієвська через Skype розповідала про мову ворожнечі у кримських ЗМІ у період окупації.

Тренінг проводився в рамках проекту "Молодь обирає", який здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!