Відбувся Бібліофест «Запрошуємо до країни Читалії»

01.10.15, 10:00

30 вересня по всій країні святкують Всеукраїнський день бібліотек – свято тих, хто присвятив соє життя бібліотеці та всіх тих, хто любить книгу і читання. У цей день в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбувся Бібліофест «Запрошуємо до країни Читалії», який розпочався казковим балом «Мандрівка у книжковий світ». Мандрівку разом з найменшими читачами здійснили чарівні Феї у супроводі героїв казок Шарля Перро, Братів Грімм та Г.-Х. Андерсена.

Продовжило програму святкування літературно-розважальне шоу «Зачаровані казкою», під час якого користувачі бібліотеки мали можливість не тільки зустрітися з улюбленими літературними героями: Пеппі Довгопанчохою, Незнайком, Карлсоном, Попелюшкою, а й стати безпосередніми учасниками казкового дійства, разом з персонажами читали, співали та танцювали.

Для читачів підліткового віку працювала «Літературна галявина усмішок». Під час ігрової програми кожен бажаючий зміг взяти участь у різноманітних літературних та ігрових конкурсах, вікторинах, турнірах, під час яких збагатили свої знання з літератури, історії, природознавства, а також цікаво і з користю провели своє дозвілля.

Протягом дня в бібліотеці відбулися презентації виставок літератури «ВООК-феєрверк», «Книжкові новинки з бібліотечної скриньки», «Улюблені дитячі книги через призму часу» та виставка дитячих малюнків «Бібліотека дитячих мрій», а також перегляди буктрейлерів на серії книг «Сучасна дитяча проза», «Сучасна дитяча поезія» та з циклу «Ретро-книга єдності поколінь». І завершили програму заходів Бібліофесту креатив-майстерки «Фешн-закладка» та «Метелики» (для любителів мистецтва орігамі).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!