Старт благодійного проекту «Марафон краси» зібрав 17 800 грн.

13.10.15, 12:00

Минулого тижня у Тайм-клубі Берлога відбувся старт благодійного проекту «Марафон Краси». На заході зібрались учасниці проекта та всі, кому цікава тема здорового способу життя та допомога військовим.

Нагадаємо, що проект Марафон краси, триватиме 1 місяць (з 11-го жовтня по 8-ме листопада), впродовж якого учасниці будуть вести здоровий спосіб життя дотримуватись правильного харчування від дієтолога Наталії Шульженко. Займатимуться спортом встудії «Фитнес-МАНИЯ», студії танцю на пілоні «Adrenaline» та фітнес-центру «Power».

На учаснить також чекає 4 цікавих майстер-класи:психологічний тренінг від Центру психології Альта, кулінарний майстер-клас з приготування дієтичних десертів від відомого кулінара та кондитера Галини Артеменко, майстер-клас з самомасажу від масажиста Вікторії Вечеровської та заняття в школі макіяжу MAKE-UP ATELIER PARIS від Наталії Аліфанової.

Вартість участі в проекті складала 500 грн. Таким чином в благодійну скриньку Марафону одразу надійшло 13 000 грн. (26 внесків + 1 місце було розіграно безкоштовно). Ще 4 700 грн. вдалося виручити завдяки благодійному ярмарку та аукціону. Всі вирученні кошти будуть передані ГО Армія SOS Кіровоград.

На заході учасниць Марафону та гостей заходу чекало знайомство з командою проекту, виступи талановитих танцівниць Галини Шестопал, Ірини Шелковенко, Олександри Музиченко та тренерів напрямку Zumba студії «Фітнес-Манія». Запальними піснями порадувала гостей співачка Ганна Ерьоміна.

На благодійний ярмарок надали свої вишукані десерти кав’ярня Філіжанка, Dva Coffee,кейтерингова компанія Avocado, небайдужі студенти педагогічного університету та кулінар проекту Галина Артеменко.

На учасниць чекали подарунки від компанії Avon та студії флористики «Квіткове подвір’я». Також гості заходу могли придбати речі від магазину авторського одягу українських дизайнерів – Colibri. Всі вирученні кошти були передані в благодійну скриньку.

Переможниць проекту чекає: SPA-weekend в 5-зірковому готелі в Трускавці (1 місце), beauty-day в салоні краси Castalia (2 місце) та фотосесія (3 місце). Хочемо щиро подякувати всім, допоміг в реалізації проекту. А учасницям бажаємо сил та натхнення. Сподіваємось, що цей місяць буде для них корисним.

Організатор проекту - Резніченко Катерина телефон: 099 208 03 16 пошта - Reznichenko.kateryna@gmail.com




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!