Барви життя "переливалися" у Кіровограді

19.10.15, 18:00

Днями у Кіровограді пройшов відбірковий регіональний Всеукраїнський фестиваль "Барви життя" за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, "Благодійного фонду Ярослава Бублика" Кіровоградської обласної організації інвалідів ВОІ СОІУ та КОГОІ "Народна академія творчості".

На фестиваль із усієї області з"їхались майстри декоративно-ужиткового мистецтва, художники, співаки, танцори, поети, а це більше ніж 60 чоловік. Вперше він проходив в нашому Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького. Тому, всі наші конкурсанти змогли себе відчути трішечки великими артистами, за що велике спасибі директору театра Володимиру Єфімову за підтримку.

Віта Атаманчук привітала всіх участників та гостей фестивалю, побажала творчої наснаги та нових здобутків. Жюрі важко визначити переможців, адже приїхали найкращі представники з Олександрії, Новомиргорода, Світловодська та інших куточків нашої області. Найактивнішим членам КОГОІ "Народна академія творчості" "Благодійний фонд Ярослава Бублика" виділив гранти для підтримки та розвитку творчості.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!