Я не продаю свій голос!

19.10.15, 16:00

У понеділок, 19 жовтня об 11.00 біля міської ради група молодих людей розіграла веселе театралізоване дійство на тему виборів. Вулична акція зібрала чималу кількість глядачів: простих перехожих, журналістів, та депутатів.

Після невеликого вступного слова та жартівливого вірша на тему виборів на імпровізовану сцену вийшов поважний пан Депутат. Він ходить з коробкою «Податки» та збирає гроші з акторів, які грають громаду міста. Приходить час виборів і на депутата перевтілюється в кандидата, на нього вішають табличку «Кандидат».

На кошти які кандидат зібрав у громади він купує продуктові набори і роздає їх виборцям, разом із повітряними кульками, на яких написано «Обіцянки». Виборці аплодують своєму благодійнику, підносять його на п’єдестал та оголошують його Депутатом. Він піднімається, дякує людям, але несподівано дістає з кишені велику голку і пробиває всі кульки які люди тримали в руках. Актори розчаровано розходяться.

Після завершення театрального виступу волонтери роздали всім глядачам та просто перехожим флаери як пам’ятку про те, що продаючи свій голос, ми продаємо майбутнє наших дітей. Також кожен бажаючий на заході міг зробити собі на пам'ять фото з табличкою «Я не продаю свій голос», висловивши цим власну громадянську позицію.

Також під час вуличної акції активісти громадської організації «Територія успіху» закликали перехожих голосувати за покликом серця, поміркувати за чиї кошти депутат купив продуктовий набір, відремонтував під’їзд, побудував дитячий майданчик, адже депутати, які нечесним шляхом йдуть до влади, після виборів теж чинитимуть нечесно.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!