Олександр Ломовський йде з Висоцьким по життю

28.10.15, 10:00

Днями у рамках роботи «Музичної вітальні» в експозиційному залі Кіровоградського обласного художнього музею відбувся ювілейний творчий вечір Олександра Ломовського «З Висоцьким по життю», присвячений 55 –річчю з дня народження поета і музиканта, голови Громадської організації «Театр авторської пісні» Олександра Ломовського з Долинської.

На захід завітали друзі, знайомі та шанувальники авторської пісні не тільки з Кіровоградщини, а також з інших міст України. Розпочався вечір вже традиційно з колективного виконання пісні Олега Мітяєва «Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались».

Згодом звучали пісні легендарного поета, актора та музиканта Володимира Висоцького. Саме у виконанні ювіляра звучали пісні Володимира Висоцького: «Высота» (1965), «Я не люблю» (1969), «Кони привередливые» (1972), «Балада о любви» (1975) та ін. З любов’ю, теплотою та повагою Олександр Ломовський приймав поетично-пісенні подарунки всіх гостей святкового вечора: своїх друзів, колег, музикантів. Музично –пісенне дійство відбулося на одному диханні, в теплій та зворушливій атмосфері. І на завершення творчої зустрічі, по традиції, гості зробили спільну світлину на згадку з ювіляром. Співробітники Кіровоградського обласного художнього музею долучаються до вітань Олександру Ломовському та зичать йому козацького здоров’я, творчого натхнення, миру та добробуту.

Завідувач відділу науково – просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею Олена Степанок



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!