Майбутнє варто планувати

29.10.15, 16:00

Четвертий рік поспіль на Кіровоградщині працюватиме проект "Здоров'я жінок Кіровоградщини", який реалізує Кіровоградський прес-клуб у партнерстві з програмою “Здоров’я жінок України”.

Як розповіла кореспонденту сайта "Тусовка" менеджер проекту Ольга Гріднєва, цього року команда Прес-клубу приготували дещо нове. Так, на кіровоградців традиційно чекають тематичні акції і найближча запланована вже на 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом, а низка заходів до Всеукраїнського тижня планування сім'ї. А от інформаційні матеріали будуть оновлені. Цього року до них буде додано контактну інформацію закладів, які є корисними для тих, хто дійсно піклується про своє здоров'я.

Оновлені брошури та постери коамнда проекту планує пеоезнтувати вже напикінці листопада.

Довідково: Програма «Здоров’я жінок України» – це п’ятирічна Програма (2011- 2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу.

Мета програми «Здоров’я жінок України» – сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!